09 Temmuz 2008

Klon sitelerim

Ekşi sözlük klonlarından sonra, sevgili okurlarım, Semazem klonları da türedi. Sitemdeki yazıları alıp alıp kendi sitelerinde yayımlayan bir sürü yaratık var ortalıkta. Altta yapılan yorumlara da gayet güzel cevaplar vermişler; kedni akıllarınca.

Yazılarımın "benimsenmesi" hoş bir şey tabi ama insanların kendi yazılarıymış gibi yayımlamaları sanıyorum ki sadece acizlik. "Modaya uydum, blog açtım, ama yazamıyorum; bari araklayayım" gibi bir mantık yürütmüşler sanıyorum. O kafaya bu mantık da gayet güzel gelmiştir.

Hayır yazılardan yola çıkıp eşzeka seviyesinde bir karşıcins tavlamış olduklarını düşünüyorum da, ilk buluşmada o cümlelerin yazarı olarak neler söyleyebilmişlerdir onu da merak ediyorum. sanıyorum sadece melemişlerdir :) "Ben yazabiliyorum ama konuşamıyorum." mu dediler yoksa ? :)

Lakin böylesi bir zavallığı internet gibi bir camiada sergilemek de söz konusu aciz kafaların akıllılılıklarının bir göstergesidir diye tahmin ediyorum. Arama yapıldığında 30 tane semazem imzası, 3-5 tane lütfedip isim/adres belirtmiş site ( sağolsunlar) bir de bunlarınki çıkıyor. Sahtekarlığı görmek için alim olmaya da gerek yok sanırım.

Allah cümlesine akıl fikir versin :)