15 Ağustos 2006

pınar altuğ'un derdi neden bizi gerdi


aslında bizi değil sizi.
aslında pınar'ın da derdi olduğunu sanmıyorum.

bir süredir, benim gibi gazete okumayan, haber dinlemeyen , magazin programı adı altındaki programların yapımcı ve katılımcılarının benzin dolu variller içersinde cayır cayır yakılmasını destekleyen bir kişinin bile haberi olduğuna göre, bu pınar'ın sorunları büyük demek.

neymiş (öğrenebildiğim kadarıyla) eşini aldatmış, toni'yle çıkmış, sona intenetten biriyle tanışmış, bu yüzden de toni'yi bırakmış.

en çok merak ettiğim konu, bu toni kim ? coni'yi bilirdik de bu toni'yi bilmiyorum. coni artık yaşlandı da bu toni "oyuncu değişikliği" gibi bir şeyle mi hayatımıza dahil oldu ? hoş, gerci coni'yi de pek matah bir özelliğiyle bilmzedik ya, hadi neyse....

adı pınar olan kaç kadın bu tip şeyler yapıyor, keza soyadı altuğ olanlardan da yapan vardır sanırım. e neden bir grup insan bu durumu "uzaydan gelnmiş yaratığın maceraları" gibi izliyor ?

kadın sevmiş evlenmiş, sonra başkasını sevmiş ayrılmış. evet aldatmış (sana ne - bana ne) . şimdi başkasını sevmiş. onunla da internetten tanışmış.

bütün bu haberler silsilesi içerisinde tek ilgimi çeken şey pınar altuğ'la internette tanışma şansımın olduğu ve bunun şimdiye kadar olmadığı. keşke ben de tanışsam kendisiyle. pınaaar !!okuyorsan mesaj at, olur mu ?

böyle tefrika yazılar yazanların ve bu yazıları okuyup "peh peh peh" diyenlerin kaç tanesi eşini aldatmamıştır ? kaç tanesi pınar altuğ ile tanışmak istemez ? kaç tanesi internetten kimseyle tanışmamıştır ?

her yerde herkesin yaptığı şeyin bu şekilde bokunun çıkarılması üstelik bu boka da herkesin elini sokmasının kime ne yararı var ? bırakın kim ne yapıyorsa yapsın yahu...

1 yorum:

gaykedi dedi ki...

popüler kültür ve magazin bayağılaşmadan ,insanlara bir seyler vererek,suya sabuna dokunarak da yapılabilir...magazin de gereklidir insanın hayatında kaliteli ve dozunda olmak kosuluyla,işte size güzel bir örnek...

Sezen Aksu'nun idam edilen üç kişi için şarkı yazdığını biliyor muydunuz ?

Lal....
Deniz Gezmiş İçin (Hiç insan öldürmediği halde sadece sol akimlara gözdağı vermek için asılırken kendi sandalyesini tekmeliyecek kadar cesur birisiydi)

Dargın değilim....
Adnan Menderes için (Milli ayıbımız,dünyada başbakan asmış iki ülke oldugunu okumuştum biryerlerde,Pakistan ve Türkiye)

Son bakış....
Erdal Eren için ( Genç nesil kim oldugunu hatırlamıyacaktır,12eylül Kenan Evren döneminde 17 yaşında yaşı büyültelerek idam edilmişti)

http://gaykedi.blogspot.com/